Daisy Gunther

Fitness Instructrice / Personal Trainer

Sinds september 2020 ben ik werkzaam binnen sports en health rijnkade. 3 maanden daarvoor ben ik gestart bij een andere sportschool en door kennis op te doen heb ik mij verder ontwikkeld. Mijn doel bij het werken binnen deze sector is mensen laten zien dat goed bewegen, gezond eten en je gebalanceerd voelen veel kracht biedt binnen je dagelijkse leven.

Over Daisy

Mijn naam is Daisy, 20 jaar en wonend in Arnhem. 

Sinds september 2020 ben ik werkzaam binnen sports en health rijnkade. 3 maanden daarvoor ben ik gestart bij een andere sportschool en door kennis op te doen heb ik mij verder ontwikkeld. De opleiding die ik heb gedaan is veiligheid en vakmanschap, na het afronden van deze opleiding besloten niet door te gaan binnen defensie. 

Zelf doe ik krachtsport en daarbij wil ik mensen helpen in het vlak dat ze zich fysiek en mentaal weer sterker gaan voelen dan te voren. Kracht biedt kracht en dit zul je door meerdere factoren toe te passen in de realiteit gaan merken. Net als dat balans, balans biedt. 

Momenteel ben ik werkzaam bij 3 sportscholen, waarvan 24 uur bij sports en health. Daarnaast ben ik online bezig met de opleiding fitnesstrainer niveau 3, om mijn kennis verder te ontwikkelen. 

Mijn doel bij het werken binnen deze sector is mensen laten zien dat goed bewegen, gezond eten en je gebalanceerd voelen veel kracht biedt binnen je dagelijkse leven. Hierbij wil ik blijven ontwikkelen en mensen helpen met het werken naar een gezonde leefstijl. Geen poespas, alleen de realiteit van wat gezondheid voor jou betekend. 

Wat heb jij nodig om je fijner/gezonder/energieker te voelen? Heb je hier nog geen idee zal ik je met mijn kennis op weg helpen!

Specialiteiten
  • Fitness trainer
  • Revalidatie Fitness
  • Medisch Fitness
  • Op maat gemaakte trainings schema's
  • Coaching
  • Leefstijl en Voedingsadviezen
Neem contact op met Daisy