Pompoensalade
Wanneer je tijd hebt in de middag en een oven tot je beschikking, dit is een heerlijke maaltijd.
BENODIGHEDEN:
- 300 gram pompoen
- Vadouvan kruiden
- Beetje olifolie
- 150 gram ijsbergsla
- 100 gram komkommer
- 3 cherry tomaatjes
- 50/60 gram brie
- 20 gram honing
- 10 ml witte wijn azijn
OOK NODIG:
Oven
BEREIDINGSWIJZE:
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Snijdt de pompoen in blokjes, leg in de voorverwarmde oven in een ovenschaal, schenk wat olijfolie over de pompoen samen met de vadouvan kruiden. (15-20 min)
- In de tussentijd snijd je de ijsbergsla fijn, de komkommer en cherrytomaatjes in kwartjes, de brie in blokjes. Voeg samen.
- Meng de honing en witte wijn azijn, hierna mixen in de salade.
- Als laatst de pompoen als hij gaar is nog even op de grillstand om hem wat knapperiger te laten worden, dan erbij en oh dat is lekker!