Pompoensalade

Wanneer je tijd hebt in de middag en een oven tot je beschikking, dit is een heerlijke maaltijd.

BENODIGHEDEN:

  • 300 gram pompoen
  • Vadouvan kruiden
  • Beetje olifolie
  • 150 gram ijsbergsla
  • 100 gram komkommer
  • 3 cherry tomaatjes
  • 50/60 gram brie
  • 20 gram honing
  • 10 ml witte wijn azijn

OOK NODIG:

Oven

BEREIDINGSWIJZE:

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Snijdt de pompoen in blokjes, leg in de voorverwarmde oven in een ovenschaal, schenk wat olijfolie over de pompoen samen met de vadouvan kruiden. (15-20 min)
  3. In de tussentijd snijd je de ijsbergsla fijn, de komkommer en cherrytomaatjes in kwartjes, de brie in blokjes. Voeg samen.
  4. Meng de honing en witte wijn azijn, hierna mixen in de salade.
  5. Als laatst de pompoen als hij gaar is nog even op de grillstand om hem wat knapperiger te laten worden, dan erbij en oh dat is lekker!