Over ons

teamfoto -sportsenhealthrijnkade - Martijn

Leer ons kennen

OVER SPORTS & HEALTH RIJNKADE

Sports & Health Rijnkade is een kleinschalig fitnesscentrum gespecialiseerd in Personal Training & Bedrijfsfitness. Door de centrale ligging midden in het centrum van Arnhem en de unieke samenwerking met topzorg Fysiotherapiepraktijk Rijnkade behoort Sports & Health Rijnkade tot het topsegment in sporten “Sports”  & gezondheid “Health”. Al onze personal trainers beschikken over ruime ervaring en kennis om u optimaal te begeleiden.

Wilt u geen nummer zijn en niet in bomvolle omgeving sporten en zoekt u deskundige begeleiding dan zijn wij uw nummer 1!

  • Train met de beste experts op het gebied van Fitness en Personal Training
  • Ondersteuning vanuit onze fysiotherapeuten is mogelijk om de best passende work-out te vinden.
  • Alle zwakke punten, pijntjes en blessures worden aangepakt waardoor uw vitaliteit verbetert

Waarom sporten bij ons?

KOM UIT DIE LUIE STOEL

Wij staan er voor dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om een fit en gezond leven te leven. Daarom begeleiden wij jou graag bij het behalen van jouw gewenste doelen.

Gezondheid

Onze fysiotherapeuten kunnen jou vooraf adviseren bij vervelende oude blessures/pijntjes, zodat jij met plezier kunt gaan sporten.

Begeleiding

Er is altijd een expert op het gebied van fitness, fysiotherapie of personal training aanwezig. Vraag deze gerust om advies!

Trainingschema

Door middel van een op maat gemaakt trainingsschema kun jij jouw lichaam functioneel versterken en daarbij werken aan jouw persoonsgebonden doelen!

Trainen

Onze personal trainers zullen jou blijven ondersteunen. Het is tijd om lekker te gaan sporten!

'A WAY OF LIFE'

EEN STERK TEAM

ONS TEAM VAN SPECIALISTEN IN TRAINING, FITNESS EN FYSIOTHERAPIE

Doordat we alle expertises in huis rond hebben lopen kunnen wij een ieder op weg helpen. Voor zowel de eerste stap, voor revalidatie, cardio/ coördinatie en krachtsport op hoger niveau. Voor ieder wat wils!

BLIJF OP DE HOOGTE

LAATSTE NIEUWS