Lifestyle

voeding-sport

Voedingsadviezen

Een goede training begint bij een juist eetpatroon, of je nu iets aan je gewicht wil doen of spiermassa op wil bouwen een juist eetpatroon mag hierbij niet ontbreken. De trainers bij Sports & Health kunnen je hier advies over geven of eventueel een voedingsschema samenstellen.

Zo weet je zeker dat je naast het trainen ook het eten op een juiste manier aanpakt.

Leefstijladviezen

Ben jij echt met een doel aan het trainen? Hier hoort niet alleen een voedingsadvies bij maar ook een leefstijladvies. Het vinden van de juiste balans is heel belangrijk. Ben jij goed in balans dan kun je ook beter omgaan met up’s en down’s.

Sporten is toch ‘a way of life’

De trainers bij Sports & Health willen jou hier graag mee helpen en ondersteunen. Met het geven van de juiste leefstijladviezen maak jij jouw training helemaal compleet.

Een gezonde leefstijl is meer dan sport alleen.

lifestyle_SHR
sportdieet-750x422

Onze Lifestyleblog

Om jullie hierbij te kunnen ondersteunen, zijn wij bij Sports & Health gestart met een Lifestyle Blog. Heb je even geen idee wat je vanavond moet gaan koken, ben je op zoek naar tips om verantwoord af te vallen, zoek je manieren om je fitter te voelen, stress te verminderen en gewoon beter in je vel te zitten. Neem dan snel een kijkje bij onze Blog. Wij zullen je hier geregeld voorzien van tips, trucs en lekkere en gezonde recepten.