Een heerlijke chocoladebeleving!
INGREDIËNTEN:
- 20 gram havermeel (havermout kan je meel van maken door in een blender of keukenmachine te doen)
- 20 gram eiwitpoeder (ik gebruik white chocolate, smaak naar keuze)
- 12 gram cacaopoeder
- 1 tl bakpoeder
- 30 gram magere franse kwark
- 60 ml melk of water
OOK NODIG:
- Blender, als je havermout tot meel moet malen. Heb je havermeel, is de blender niet nodig.
VOEDINGSWAARDES:
- Kcal: 219
- Koolhydraten: 16 gram
- Vetten: 5 gram
- Eiwitten: 23 gram
BEREIDINGSWIJZE:
- Met havermout, doe je deze in de blender en mix je dit tot meel. Heb je havermeel dan vervalt deze stap.
- Meng de havermeel, eiwitpoeder, cacaopoeder, bakpoeder en roer door tot het hele mengsel bruin is van de cacaopoeder.
- Voeg de kwark en het water ook toe, roer door tot een glad geheel.
- Zet in de magnetron voor 1,5 minuut.
- De cake is nu klaar om op te eten!