Toch een blessure opgelopen? Of revalideren na een operatie?

Onze praktijk heeft zeer ruime ervaring in het behandelen en begeleiden van sporters op recreatief en topsport niveau. Tijdens uw behandeling/training wordt gebruik gemaakt van moderne training en testapparatuur in onze oefenzaal

Specialisme

Onze therapeuten beschikken over verschillende specialismen om uw klacht optimaal te kunnen behandelen.
Wij zijn specialist in:

Fysiotherapie

De fysiotherapeut speelt een belangrijke rol in de behandeling van verschillende lichamelijke klachten die u in uw dagelijks leven belemmeren in het bewegen

Sportfysiotherapie

De sportfysiotherapeut speelt een belangrijke rol in de behandeling van sportblessures, revalidatie na operatie b.v. voorste kruisband operatie, meniscus operatie of schouder operatie.

Manuele therapie

De manueeltherapeut heeft zich gespecialiseerd in de bewegingsmogelijkheden van het lichaam en in het bijzonder in die van van de wervelkolom.

Dry needling

Dry needling is een moderne behandeltechniek die ontwikkeld is om myofasciale triggerpoints in de spieren te behandelen.

Wat maakt ons uniek?

Wij hechten veel waarde aan onze patiënten. Individuele, kwalitatieve begeleiding en persoonlijke aandacht staan bij ons centraal. De praktijk werkt met de best gekwalificeerde therapeuten. Dit resulteert in behandelingen van hoge kwaliteit waarin wij streven naar een open en vertrouwelijke behandelrelatie.

  • Individuele en kwalitatieve begeleiding
  • Persoonlijke aandacht
  • Topzorg certificaat aangemerkt door zorgverzekeraars
  • Behandelingen van hoge kwaliteit met een wetenschappelijke onderbouwing

Fysiotherapeuten