Bedrijfs Personal-Fitness 2.0

Bedrijfs Personal-Fitness 2.0

Bedrijfs- personal fitness 2.0 is hoe wij als Sports en Health Rijnkade ons bedrijfsfitness concept noemen.

Het doel is om het personeel op het kantoor, fysiek en daarbij indirect mentaal, gezonder te laten leven. Door bedrijfsfitness werken zij aan hun fitheid en werkt dit bevordelijk op de werkvloer.

Tijdens de coronacrisis is het voor velen duidelijk geworden hoe belangrijk het is om bewust bezig te zijn met jouw gezondheid. De manier waarop je leeft, je voedingspatroon en je beweging. U kunt als werkgever hierin een leidende rol spelen. Zelf belang aan uw gezondheid stellen en omkijk naar de gezondheid van uw werknemers. Een gezonde, heldere geest en lichaam op de werkvloer geeft energie, in groepsverband trainen, teamverband!

Wij hebben Pontmeyer als bedrijf benaderd. Wij wisten dat zij als bedrijf gezondheid hoog in het vaandel hadden staan en vonden dit goed aansluiten op de visie van ons bedrijf.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN BEDRIJFS PERSONAL-FITNESS

Gezonde en vitale medewerkers zijn een groot goed voor een werkgever. Niet alleen hebben sportende werknemers een lager ziekteverzuim, fitte medewerkers zijn ook productiever in hun werkomgeving.

Met behulp van bedrijfsfitness stimuleer je jouw werknemers om te sporten en te bewegen. Het is een ideale manier om op een ongedwongen manier de gezondheid van jouw medewerkers te stimuleren. De ervaring leert dat bedrijfsfitness zorgt voor gezonde en vitale medewerkers.

FITTER PERSONEEL 100%
BETERE CONCENTRATIE 100%
MINDER ZIEKTEVERZUIM 100%
slider02-2.jpg

Wat houdt bedrijfs personal-fitness 2.0 in?

Elke deelnemer krijgt een lichamelijke screening bij onze fysiotherapeut Martijn Janssen waarna zij met een op maat gemaakt trainingsprogramma aan de slag gaan met onze Personal trainer Niels van Laethem.

Dus geen algemeen trainingsprogramma of een bootcamp maar wij als Sports & Health Rijnkade streven naar 100% persoonlijke begeleiding om zo per persoon maximaal resultaat te behalen. Op deze manier kunnen alle zwakke punten, pijntjes en blessures worden aangepakt waardoor de vitaliteit van uw werknemer verbeterd en daar plukt u als werkgever de vruchten van!

Hierdoor kunt u het ziekteverzuim en personeel dat uitvalt door fysieke klachten enorm drukken. Daarnaast bevordert het samen sporten de onderlinge collegiale sfeer! Wat zeker in een tijd als deze enorm van belang is.

Wij zijn nu een korte periode bezig en merken dat de deelnemers in deze relatief korte periode fysieke verschillen merken en blessures verminderen.

Dit is ook het doel van bedrijfs personal-fitness 2.0, gezond en fit personeel creëren doormiddel van de juiste hoogwaardige begeleiding, waardoor u en uw bedrijf een gezonde levensstijl stimuleert en creëert!

Bent u benieuwd wat wij voor uw organisatie/ bedrijf kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op om samen naar de opties te kijken.

EEN STERK TEAM

ONZE TRAINERS, INSTRUCTEURS & THERAPEUTEN

Doordat we alle expertises in huis rond hebben lopen kunnen we snel een passend schema maken. Een perfecte trainingsschema speciaal voor jou. Of je nu sport om te revalideren of gewoon komt sporten.